Få koll på gamingvärlden

Gaming blir alltmer populärt i Sverige. Nya speltitlar och spelutrustning utkommer ständigt, så för den spelintresserade är det bra att hålla koll på nyheterna. Onlinespel låter dig träffa andra spelintresserade, men det gäller att vara vaksam.

Gillar du gaming och spel online? Allt fler svenskar har fått upp ögonen för hobbyn som brukade var reserverad för tonåringar och ”nördar”. Branschen har vuxit lavinartat på sistone, och även för den mest dedikerade gamern kan det vara svårt att hänga med i svängarna. Vill du hålla koll på vad som händer i gamingvärlden kan du gå in på Gaming365 för att få veta mer om de mest populära spelen och den bästa spelutrustningen.

Håll dig uppdaterad

För att få ut det mesta av ditt spelande är det smart att hålla dig uppdaterad. Du kan hitta nya spel, uppdateringar till spel du äger och utrustning som tar ditt spelande till nästa nivå. På Gaming365 hittar du matnyttig information om gaming, och på spelutvecklarnas egna hemsidor och onlinebutiker hittar du information om nysläpp och kan även spara pengar när spel är på rea.

Tänk på detta när du spelar online

Spel är inte längre bara något för ensamvargen. Med onlinespel spelar du med andra och kan få nya kompisar på köpet.

”Det är ett utmärkt sätt att umgås över generationer” som 68-åriga Inger säger till Aftonbladet.

Spelar du onlinespel där barn är i målgruppen gäller det att bidra till en trygg miljö. Om någon beter sig illa, tveka inte att säga till personen och anmäla till spelansvariga.

Tänk på att skydda ditt konto och identitet. Tyvärr förekommer hackers och identitetstjuvar i onlinespel.

Vill du optimera ditt onlinespelande kan du titta på videos och strategiguider online, och var inte rädd att fråga duktiga spelare om råd.