Så fungerar det att spela andelsspel

Andelsspel är en spelform där det går att köpa andelar i ett större system. Fördelen med andelsspel är att du har chans att vinna mycket i förhållande till insatsen. Det finns olika andelsspel att spela på i Sverige.

Horse,Race,At,Trot,,Horse,With,Sulky,,Moved,,With,ANär du spelar andelsspel innebär det att du köper in dig i ett större system. Om du vill testa att spela andelsspel kan du med fördel spela hos https://www.cafebrasco.se/ som är ett av det största ombuden för ATG och Svenska Spel i Sverige. Det är en mycket trevlig butik med kunnig personal. Dessutom har de en fantastisk lounge en trappa ner där du kan se på V75 och mycket annat. Du kan också träffa likasinnade som du kan utbyta tankar och idéer med.

“Det finns flera olika upplägg att välja mellan.” Läs mer här

Chans att vinna mycket på liten insats

Det finns många fördelar med att spela andelsspel. En fördel är att fler bidrar till systemet vilket gör att insatsen blir mycket större och kostnaden som varje spelar betalar blir mindre. Förutom kostnaden är spelläggarna mycket kunniga och pålästa, de lägger ner flera timmar varje vecka på att analysera och tippa omgångar. Vad en andel kostar beror på vilken typ av andel du önskar köpa. Andelsspel är perfekt om du vill spela på exempelvis v75. Det finns ofta flera olika andelsspel att välja mellan. När du spelar andelsspel är det viktigt att du läser på om hur det går till, vilka risker som finns och hur stor chans du har att vinna.